Wednesday, 14 December 2011

Tande-tande lelaki menyukai wanita .

Hallo frenz . nie saye ade sikit tips untok  korg . nk tawu ape ? jeng ! jeng ! jeng ! *korg bace laa sendiri tajok die . tp , nie untok lelaki  yg baru korg kenai , bkn BF korg taw , jgn misunderstanding . *wah , ckp omputeh plak .


K laa , kite straight to the point . don’t belok-belok .

1. Die akan always follow korg anda .
Korg pergi mane pon , mzti die ade . maybe si lelaki nie cube nk cari peluang terbaeek bagi mendekati diri korg , yg si wanita nie . maybe die nk tegor korg buad 1st time . tp , korg takyah laa takot ataupon bimbang sebab membalas sapaan atau teguran seorg lelaki tak bermakne korg nie gatal , *gatal bole garu ,

2. Die akan mintak no. phone korg
Haa . ramai lelaki yg suke merungut kalaw  sampai ke bab nk mintak no. phone . dorg nie slalu tudoh kite yg wanita nie sombong + jual mahal = tak nak bagi no. phone . dorg ingat no. phone tu bende yg senang-senang je ken k bagi . *sy pon tak suke gak org mintak no. phone .
Yg kaum hawa nie plak , be carefull laa dalam bagi no. phone . make sure korg betoi-betoi yakin yg korg rela + percaye kat lelaki tu before korg bagi no. phone korg . pemberian no. phone adelah titik permulaan kpd korg nye love story .

3. Die akan selalu SMS + Call
Mase mule-mule nie , kaum Adam akan terburu-buru dalam mengejar seseorang gadis sebab dorg takot nnt gadis tu dikebas org . so , kpd sekalian gadis , don’t be shock when that guys is so excited about you . korg cume perlu mengenali dirinye di waktu sekarang nie and at the end , you have to make your own decision whether you want to continue or not perkenalan korg .
                                         

4. Die akan slalu tanye pasai korg kat kawan korg .
Kalaw korg pergi mane-mane , mzti korg akn terjumpe dgn die . die nk tawu dgn sape korg berkawan . die bole dptkan ape saje maklumat pasai korg kat kawan korg .

5. Die akan cube jadi ‘MR. Perfect’ untok korg .
Walawpon die serba kekurangan tp die tak kan tunjokkan kekurangan tu di mate korg . die nk jadi yg terbaeek dan yg paling semourna pd korg . die tak nak korg rase tak yakin pd die , so , die nk buktikan yg die bole bagi segale-galenye untok korg .


! TERIME KASIH KERANA SUDI MENJENGUK ENTRY SAYE !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...